Cariera

#femei de cariera #conferinta femei de cariera

"Femei de cariera", la a XI-a editie. Cine sunt speakerii si care sunt noutatile acestei editii

A XI-a editie a conferintei Femei de cariera, care va avea loc pe 13 noiembrie 2019. In cei 6 ani, seria de evenimente create sub numele “Femei de cariera" a oferit multor femei sansa de a afla sfaturi si modalitati de a reusi nu doar ca angajate, ci si in antreprenoriat. In plus, participantele au avut de fiecare data ocazia sa beneficieze de feedback atat de la speakeri, in sesiunea de intrebari si raspunsuri, cat si de la celelalte participante.

Speakerii pe care ii poti intalnit in cadrul conferintei si ce vor prezenta:

Raluca Radu – "Strategii de crestere a brandului personal prin marketing online"

Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR.ro, fondator MTH Digital si coorganizator GpeC. Pe langa experienta in business online este implicata si in educarea pietei de business din Romania pentru digitizare afacerilor. Raluca ne va vorbi in cadrul conferintei despre strategii pentru cresterea brandului personal prin intermediul marketingului online.

Radu Ciofu – "Promovarea in cadrul evenimentelor si post eveniment"

De profesie economist si lucrand timp de cativa ani ca analist financiar, Radu Ciofu si-a infiintat in urma cu 5 ani propria agentie de marketing online SEOmark.ro. Ca speaker la conferinta va oferi cateva sfaturi utile despre promovarea din cadrul evenimentelor si dupa evenimente.

Alexandra Olteanu – "Simti o permanenta nevoie de control? Scurt ghid pentru o viata echilibrata"

Alexandra Olteanu, antreprenoare si manager cu o experienta profesionala de peste 20 de ani, detine propria companie de consultanta si training. Din pasiunea de a-i invata pe oameni vine la conferinta pentru a vorbi despre cum poti sa ai o viata echilibrata si despre nevoia permanenta de control.

Laura Dragomir – "Comunicare and hot. Comunicare and not."

Consultant comunicare in business, trainer si speaker, Laura Dragomir este si Fondator Powerful Communication. Aceasta a devenit antreprenor dupa ce peste 20 de ani a fost jurnalist TV. In prezent se ocupa cu antrenarea liderilor si managerilor sa comunice curajos, autentic si sa devina profesionisti in domeniul in care activeaza.

Dana Nae Popa – Managing Director la Pastel, antreprenoare de 13 ani

Dana Nae Popa are o experienta de 16 ani in domeniul comunicarii din care 13 ani in antreprenoriat. In prezent se ocupa de conducerea propriei agentii Pastel fondata de pe vremea cand era studenta. Agentia ofera servicii de comunicare integrata pentru clienti din domenii diverse. In cadrul conferintei vei putea afla mai multe despre Dana si despre experienta ei profesionala.

Participa si tu la Conferinta "Femei de cariera" - editia a XI-a, afla informatii utile despre cariera, leadership, branding personal, antreprenoriat si nu numai si nu uita de propria promovare.

Care sunt noutatile acestei editii

Daca esti antreprenoare sau vrei sa iti cresti brandul personal, iti propunem un pachet avantajos de promovare online si offline, pentru mai multa vizibilitate atat a ta, cat si a site-ului tau.

Asadar, daca esti antreprenoare si ai nevoie de promovare, poti obtine pachetul special de promovare – MINI PR, la doar 309 lei.

Pachetul contine:

- Posibilitatea de a imparti pliante si materiale promotionale publicului de la eveniment

Accesul la conferinta – Femei de cariera, la coffe break si pranz – 2 persoane

- Posibilitatea de a prezenta afacerea prin intermediul unui rollup (sau chiar 2)

- Includerea materialelor de promovare in albumul foto al conferintei, care va fi postat pe pagina de Facebook a organizatorului Woman2Woman.ro

- Includerea antreprenoarei/a reprezentantei intr-un articol dedicat antreprenoarelor de la eveniment

- Redactarea a 2 articole despre antreprenoare sau despre business si trimiterea catre presa spre preluare

- APARITII IN MEDIA – aparitii in minim 6 publicatii online cu link spre site-ul dvs sau cu datele de contact (e-mail, telefon, Facebook, Linkedin etc)

Poti comanda pachetul online, chiar in pagina conferintei.

Traieste experienta "Femei de cariera" si obtine maximum din acest eveniment

Participa si tu la Conferinta "Femei de cariera" - editia a XI-a, afla informatii utile despre cariera, leadership, branding personal, antreprenoriat si nu numai, dar nu uita nici de propria promovare. Oricum, participarea la eveniment iti va oferi o experienta utila in viata profesionala.

Daca ai mai multe intrebari despre modalitatile de promovare in cadrul conferintei sau iti doresti o expunere si mai mare, poti contacta organizatorii la adresa de e-mail conferinte@woman2woman.ro sau la numarul de telefon 0770 399 614.

Printre sponsorii care vor sustine acest evenimentul se numara SEOmark.ro, sponsor principal, dar si Answear, All To Know si Cupio, care s-au alaturat ca sponsori secundari ai conferintei pe parcursul mai multor editii.

Evenimentul va fi moderat de catre Dorina Florea, o aparitie incantatoare pe care probabil o stii deja de la pupitrul Telejurnalului de la ora 14 si de la 20, programe de stiri difuzate la TVR1.

In plus, evenimentul este mediatizat si de catre: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Comunicare-online.ro, Comunicate-PR.ro, Fashion8, Mujer.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, PortalManagement.ro, PR2Advertising.ro, Profitinfo, PRwave, Ziare.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea