Cariera

#magie #facultatea de magie #acces piata muncii

Facultatea de Magie iti ofera acces rapid pe piata muncii

Daca vrei sa nu ai probleme la angajare, poti urma nou-infiinta Facultate de Magie, care te ajuta sa devii magician cu acte in regula si sa ii vrajesti pe angajatori.

Desi pare o specializare destul de inedita, aceasta facultate iti ofera acces rapid pe piata muncii, spun specialistii in resurse umane.

Aceasta facultate a fost infiintata cu scopul de a-i invata pe tineri sa aleaga cursurile in functie de pasiunile si abilitatile lor, si nu in functie de popularitatea unui anumit domeniu, asa cum se intampla in acest moment, iar multi dintre absolventi se trezesc someri.

Fratia Internationala a Magicienilor a dezvoltat un departament de magie, in care se studiaza acest domeniu in 24 de lectii. Acestea sunt acompaniate de materiale printate, carti si DVD-uri. Daca nu vrei sa te deplasezi la cursuri, le poti cumpara direct de pe internet.

In universitatile din Marea Britanie exista deja numeroase societati la care organizeaza cursuri de magie, predate de magicieni profesionisti din intreaga tara.

Sursa foto: braila24.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea