Cariera

#angajat #invatare #rezolvare #disponibilitate

Expresii care pot atrage simpatia sefului

Angajatul care doreste ca viata la birou sa nu devina un cosmar poate apela la anumite cuvinte, care de cele mai multe ori influenteaza in mod pozitiv relatia cu superiorii. Lnc.com a intocmit o lista cu cuvintele si expresiile pe care angajatii le folosesc in mod frecvent atunci cand interactioneaza cu sefii.

Managerul este fericit cand aude intrebarea "Cum pot sa fiu de folos?", tragand concluzia ca subordonatul poate oferi ajutor, chiar daca nu i s-a cerut acest lucru in mod expres.

O alta expresie cu care seful poate fi imblanzit este "Se rezolva imediat". Ea este utilizata mai ales cand superiorul cere angajatului rezolvarea unei sarcini. Raspunsul "Se rezolva imediat" este preferat variantei "imediat", deoarece sugereaza un plus de promptitudine din partea subordonatului.

Seful il apreciaza mult mai mult pe angajatul care-i transmite "As vrea sa invat mai multe despre asta", un mesaj prin care acesta din urma isi arata disponibilitatea de a invata lucruri noi si dorinta de a progresa.

Sursa foto: emirates247.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea