Cariera

#microsoft #antreprenoriat #afaceri IT #tineri antreprenori

Esti antreprenor in IT? Poti primi 100.000 dolari de la Microsoft

Microsoft acorda tinerilor IT-isti un grant de 100.000 de dolari pentru dezvoltarea competentelor digitale si antreprenoriale ale tinerilor in Romania.

Microsoft Romania anunta un grant de 100.000 de dolari acordat de Microsoft Corp. organizatiilor Junior Achievement Romania, Fundatia Education for Open Society si TechSoup Romania, pentru programul "Tineri antreprenori in IT".

Grantul acordat in Romania face parte dintr-o initiativa europeana a Microsoft, in contextul unei rate istorice a somajului in randul tinerilor (i.e. 24.8% pentru Romania, conform Eurostat). 17 organizatii nonguvernamentale din 15 tari europene vor beneficia de granturi in valoare de 2 milioane de dolari si donatii software in valoare de peste 200 de milioane de dolari pentru implementarea de programe ce conduc la formarea si dezvoltarea competentelor tinerilor.

Programul "Tineri antreprenori in IT" va fi implementat in perioada 2012-2013, va pune in valoare si va continua initiativele curente ale Microsoft si ale celor trei organizatii nonguvernamentale beneficiare. 4500 de elevi si studenti vor participa in activitati de formare si dezvoltare de competente IT si antreprenoriale si cel putin 20 de noi start-up-uri vor fi lansate in economia romaneasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea