Cariera

# Razvan Valceanu #anteprenoriat #succes #cariera

Fostul manager al Bitdefender preda lectii de business

Dupa o experienta de peste 10 ani ca General Manager Romania la Bitdefender si Business Unit Manager la Assa Abloy Romania, Razvan Valceanu a decis ca este timpul sa ia calea antreprenoriatului. Si nu singur, ci impreuna cu cei care isi doresc sa inceapa un business si nu stiu cum. 

Razvan Valceanu a debutat ca antreprenor cu un brand de camasi made-to-masure care ii poarta numele. S-a bucurat de succes inca de la lansare, in 2013. Succesul si experienta acumulata l-au determinat sa intre in echipa uneia dintre cele mai mari scoli de calificare din Romania. Astfel, începand din luna februarie, Razvan Valceanu va preda cursul Antreprenoriat de la A la Z in cadrul Atelierele ILBAH. 

Potrivit fostului manager Bitdefender, cursul isi propune sa ofere o noua perspectiva asupra antreprenoriatului si se focuseaza pe elementul cel mai important atunci cand vine vorba despre succesul unei afaceri – antreprenorul! Astfel, pe parcursul a 4 saptamani de curs, Razvan va incerca sa le dezvolte cursantilor abilitatile necesare pentru a reusi sa se pozitioneze pe ei si afacerile lor in pozitii de avantaj fata de concurenta. Tinerii viitori antreprenori vor invata sa elaboreze corect un plan de afacere, care sunt tehnicile cele mai eficiente de negociere, studii de caz despre modele de afaceri si motivele pentru care acestea au esuat si multe alte notiuni si exemple practice.

Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC), prin urmare, absolventii vor primi o diploma recunoscuta atat in tara, cat si in strainatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea