Cariera

#castiguri mari #angajari #cariera

Domeniul in care angajari se fac aproape constant, iar castigurile sunt foarte mari

Industria videochat-ului in tara continua sa se dezvolte si parca sa sfideze problemele asa cum se intampla in alte sectoare de activitate. Videochatul functioneaza pe baza date-urilor online, a unor conversatii ce pot fi spumoase si erotice, insa nu trece dincolo de virtual. Se adreseaza publicului de peste hotare si produce, anual, sume colosale. Iar cele care prefera acest tip de job stiu asta foarte bine.

Ce presupune un interviu de angajare in acest domeniu

Daca veti avea curiozitatea de a descoperi anunturile privind angajari videochat veti observa ca cerinte par ca nu sunt multe si nici dintre cele mai exagerate. In linii mari vorbim despre o cerinta absoluta si anume tanara dornica si aspiranta sa devina model de videochat sa aiba 18 ani. Nu exista neaparat o limita de varsta si nici repere clare despre cum trebuie sa arate. Minime cunostinte de limba engleza - caci toate conversatiile cu membrii platformelor de profil au loc in limba engleza - si ceva cunostinte de a utiliza tehnologia necesara, un pc.

Un studio de profil si anume Prime Studios vine cu un pachet de beneficii pentru fiecare model ce ar urma sa faca parte din aceasta echipa. Pentru ca exista competitivitate in domeniu, Prime Studios ofera un venit minim garantat. Bani din acest domeniu se fac, destul de multi, insa pentru inceput teama fetelor este ca va dura pana cand vor avea experienta necesara care sa le ajute sa aiba acele venituri mult visate.

Training specializat, in mod constant oferit si nu doar la angajare, un program flexibil si o activitate desfasurata legal conform contractului sunt de asemenea avantaje aici. Fetele lucreaza legal, au contract si toate drepturile asigurate, precum in orice alt domeniu. In studio au parte de decor modern si de aparatura completa pusa la dispozitie, camere amenajate elegant, fiecare model urmand sa aiba camera proprie pentru a-si desfasura activitatea.

Cireasa de pe tort se refera la bonusuri. Anual, diverse competitii ce au loc interne aduce uneia dintre modele sansa de a fi recompensata cu o operatie estetica, la alegere.

Cat pot castiga fetele din videochat

Ofertele pe piata muncii in acest domeniu difera destul de mult. Prime Studios prefera sa aiba o abordare sanatoasa - in primele luni castigul este unul sigur si constant, dupa care sunt targete ce tin de numarul de ore alocate online.

Estimativ, chiar si cand nu vorbim despre o fata cu experienta in domeniu, ci la prima sa experienta de acest gen, in acest studio, dupa primele 3 luni de zile castigul sau poate ajunge si la 10.000 de lei. Dar o fata cu experienta poate ajunge si la 25.000 de lei in raport cu aceeasi perioada - la 3 luni.

Este evident ca potential de a castiga mult exista. Mai ramane insa ca diferenta sa fie facuta in functie de cat de implicata este fiecare persoana in parte.

Angajari pot fi facute oricand - va incercati sansa?

Fata de alte domenii in care angajarile sunt rare sau sezoniere, angajari videochat in Bucuresti sunt facute destul de des. Domeniul este ofertant, deci de ce nu? Pentru cele care isi doresc sa incerce trebuie spus ca primul pas este chiar curajul de a trece pragul unui astfel de salon. Dupa care efectiv sa viziteze un astfel de loc le va aduce intr-o realitate usor de digerat. Exista destul de multe mituri si prejudecati si multe dintre doritoare stau departe de aceasta alegere tocmai din aceste motive.

Studiourile de profil sunt exclusiv dedicate echipelor de fete, ce dupa angajare devin modele de videochat. Pot renunta oricand isi dau seama ca nu se mai potriveste cu idealurile lor in viata. Cand gusta din libertatea pe care un astfel de job le-o ofera, cand descopera ca inca din tinerete pot obtine acea independenta financiara la care unele doar viseaza toata viata, nu isi doresc sa renunte, ci sa isi imbunatateasca abordarea, sa castige mai mult si mai mult.

Despre videochat in detaliu si despre cum un astfel de job poate fi portal spre a ridica nivelul de trai si de pretentii privind castigurile financiare aflam si din pagina oficiala - prime-studios.ro.

Contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

FOTO: prime-studios.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea