Cariera

#videochat #bucuresti

De ce sa nu faci videochat in Bucuresti de... acasa, ci doar de la studio?

Un model de videochat din Bucuresti poate sa ajunga la castiguri care depasesc constant suma de 10 000 de dolari pe luna. Exemplele sunt numeroase in ultimii ani, cand acest domeniu a cunoscut o dezvoltare nemaiintalnita anterior.

Pentru a realiza o asemenea performanta, trebuie sa indeplineasca insa o conditie esentiala: sa aleaga sa lucreze intr-un studio de videochat Bucuresti si nu de acasa. Diferenta de venituri este considerabila, in favoarea fetelor care prefera prima optiune. Iata cateva explicatii!

Toate felurile in care esti ajutata intr-un studio

Daca alegi sa lucrezi in cadrul unei echipe, intr-o locatie dintr-o zona centrala – asa cum sunt amplasate toate sediile companiilor serioase – vei beneficia de o multitudine de avantaje, care iti vor permite sa progresezi rapid si sa atingi succesul dorit.

Pe plan financiar, incepi sa castigi bani frumosi inca din primele trei luni de activitate, pe parcursul carora primesti un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate pe site-urile pentru adulti. De asemenea, esti ajutata sa iti completezi vestimentatia si trusa de make-up.

Cel mai important sprijin este insa cel oferit de o intreaga echipa, care intr-un studio de videochat din Bucuresti se afla in permanenta alaturi de fete. In primul rand, trainerii specializati le invata fiecare detaliu, teoretic sau practic, legat de activitatea pe care urmeaza sa o desfasoare pe site-urile de divertisment online pentru adulti. De asemenea, au posibilitatea de a participa la cursuri gratuite individuale de limba engleza, de machiaj si de cultura generala, astfel incat sa isi dezvolte toate abilitatile necesare pentru obtinerea succesului.

Echipamentul video, audio si de conectare la internet pus la dispozitie de studio raspunde celor mai inalte standarde de calitate. De asemenea, camerele de lucru sunt spatioase, confortabile si decorate elegant, iar locatiile beneficiaza, in plus, si de spatii pentru relaxare si socializare.

Ce se intampla daca lucrezi de acasa?

Modelele beneficiaza de sprijin si atunci cand aleg sa lucreze de acasa, insa lucrurile se dovedesc considerabil mai dificile fata de situatia in care ar lucra intr-un studio de videochat din Bucuresti.

In primul rand ele trebuie sa indeplineasca o serie de conditii tehnice, care tin, de exemplu, de existenta unei conexiuni de calitate la internet. Variantele wireless si internet mobil sunt excluse din start.

Pe langa conexiunea de buna calitate, fetele trebuie sa isi achizitioneze singure si echipamentul tehnic. Au nevoie de un calculator cu un procesor minim i5 si cu cel putin 4 Gb RAM, desi preferabil, pentru a asigura cele mai bune conditii, ar fi un echipament cu procesor i7 si 8 Gb RAM. De asemenea, sunt necesare un webcam de calitate, lumini tip umbrela de difuziune si un decor adecvat.

Studioul ofera ajutor instructiuni pentru setarea conturilor, a softurilor si a calculatorului, sfaturi despre optimizarea imaginii, precum si un manual complet de training. In plus, modelele au acces la o adresa dedicata de Skype, pentru a cere ajutor de fiecare data cand se confrunta cu o problema.

Pentru cele mai bune rezultate, alege sa faci videochat Bucuresti intr-un studio! Succesul va veni mai repede, iar castigurile vor fi mult mai mari!

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare