Cariera

#google #angajati google #salarii google

De ce pleaca angajatii de la Google?

"Google nu este o companie conventionala si nu intentionam sa devenim una. La Google, fiecare angajat are ceva de spus si fiecare angajat contribuie la succesul companiei. Oferim pachete salariale individual concepute care pot include salarii competitive, bonusuri si actiuni."

Asa suna anuntul de recrutare postat pe pagina oficiala de internet a companiei care a fost desemnata pe primul loc in topul celor mai bune 100 companii pentru angajati .

Atunci de ce ai pleca? Iata care sunt cele mai intalnite motive pentru a parasi Google:

Daca nu esti inginer, fii pregatit sa ai un statut mai jos decat toti ceilalti, au spus mai multi fosti angajati Google .
 

Uneori este timpul sa mergi mai departe


Doi fosti angajati au spus ca au lucrat pentru companie o perioada indelungata si au decis sa incerce ceva nou.
 

Daca lucrezi la un birou satelit, te-ai putea simti deconectat


Fosta echipa Google Wave a plecat pentru ca simtea ca nu ia parte la luarea deciziilor. New York nu a fost cu adevarat un birou satelit, ci orice altceva, potrivit unui fost angajat Google.
 

Unii angajati pleaca pentru oferte mai bune


Facebook este cea mai mare companie in care sfarsesc fosti angajati Google. Cine nu ar vrea sa aiba Facebok, Google si Microsoft bifate in CV?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea