Cariera

#job #economii #somaj

Daca si-ar pierde locul de munca, 60% dintre romani nu ar putea trai din economii

Daca si-ar pierde azi locul de munca , cei mai multi romani nu ar putea trai nici macar o luna din economii .

Mai mult de 60% dintre romani nu ar putea trai o luna din economii, daca ar deveni someri, arata un sondaj online Myjob.ro.

Criza a macinat economiile romanilor. In urma cu un an, doar 40% dintre repondentii unui studiu similar se aflau in situatia de a nu se descurca nici macar o luna din Economii daca si-ar pierde locul de munca.

Sondajul citat de Realitatea.net arata ca a scazut si numarul celor care spun ca s-ar descurca mai mult de 30 de zile daca ar ramane someri, 21% in 2010, fata de 29% in 2009.

Doar 7,9% dintre romani ar putea trai 3 luni din economii, in absenta unui salariu, si mai putin de 4% spun ca s-ar descurca mai mult de sase luni.

Romanii care pun deoparte cei mai putini bani sunt tinerii pana in 30 de ani si femeile, arata studiul realizat online la nivel national, in intervalul 18 noiembrie – 15 decembrie. Esantionul folosit a fost de 4.976 de respondenti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea