Cariera

#petrecere #craciun #job

Cum sa-ti faci angajatii sa socializeze la petrecerea de Craciun la birou

Petrecerea de Craciun de la birou este o ocazie buna pentru ca angajatii tai sa socializeze si sa se relaxeze. Ce faci insa daca invitatii tai nu simt spiritul Sarbatorilor?

Pentru a organiza o petrecere de Craciun reusita pentru angajatii tai, trebuie sa tii cont de cateva reguli simple.

In cazul in care nu toti angajatii tai au avut pana acum ocazia sa socializeze, roaga-i sa poarte etichete cu numele lor.

Daca vrei ca angajatii tai sa socializeze si sa se relaxeze, nu organiza petrecerea de Craciun la birou si evita orele de lucru.

Cheltuieste mai mult pe bautura decat pe mancare, dar nu ii lasa sa bea pe stomacul gol - le poti oferi un bufet suedez sau cateva gustari reci. Pentru a-i incuraja sa socializeze, ofera-le activitati interesante, care sa nu le permita sa stea in picioare si sa ajunga la momente de tacere stanjenitoare.

Biliardul, darts sau karaoke sunt doar cateva dintre activitatile care pot contribui la o atmosfera placuta, in care angajatii tai sa socializeze.

Nu uita sa faci prezentari intre angajatii care nu se cunosc inca. Adu in discutie subiecte pe care acestia le-ar putea avea in comun (de exemplu copiii de aceeasi varsta sau faptul ca au masini cu aceeasi marca).

Acorda atentie deosebita angajatilor care se par mai stingheri si ajuta-i sa socializeze in timpul petrecerii.

Pentru a-i apropia de angajatii tai, le poti oferi un chestionar inainte de petrecere cu rubrici ca "Hobbiuri neobisnuite", "Prima slujba", "Cel mai amuzant moment de la birou". In timpul petrecerii poti organiza un joc cu premii in care invitatii sa ghiceasca anumite detalii legate de chestionar (de exemplu "Cine este colegul care merge in fiecare iarna la bungee jumping ?").

Dupa ce afla lucruri noi despre colegi , angajatii tai vor avea mai multe subiecte de conversatie si vor socializa mai usor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea