Cariera

#credite romani #datorii #credite #datorii romani #scapa de datorii #achitare datorii

Cum sa scapi rapid de datorii!

Doua treimi din populatia Romaniei are datorii, fie ca e vorba despre banci, rude sau prieteni. Jumatate dintre creante depasesc 5.000 de lei, iar 30% din familii sunt supraindatorate, arata un studiu facut de Kruk International. Expertii te invata cum sa tii datoriile in frau, fara sa pici in capcana lor:

1. Lista cu datoriile

Prima data trebuie platite creditele la care costurile, comisioanele, sunt mai mari. Jurnalistii digi24.ro dau ca exemplu rata unui credit de consum care poate avea comisioane mai mari decat cea pentru o masina si spun, citand specialisti financiari, ca daca strategia da rezultate, atunci vei prinde forte sa continui cu urmatoarele datorii.

2. Aplicatii on line

O alta modalitate de a tine in frau cheltuielile este apelarea la programe si aplicatii care iti arata cum sa faci sa ai mai multi bani pentru plata datoriilor. In plus, o astfel de aplicatie iti aminteste si zilele in care trebuie sa faci plati pentru a evita penalitatile.

3. Elimina cardurile de credit

Cardurile de credit reprezinta o tentatie enorma atunci cand te afli la cumparaturi. Asa ca o metoda sigura pentru a evita cheltuielile nejustificate si a nu te ingloda si mai tare in datorii este sa lasi aceste carduri acasa!

Sursa foto: theguardian.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea