Cariera

#craciun #scrisoare

Cum sa le scrii scrisori de Craciun angajatilor si partenerilor de afaceri

Scrisoarea de Craciun poate fi o modalitate reusita de a imbunatati moralul angajatilor tai sau de a consolida relatiile cu partnerii de afaceri.

Atunci cand redactezi o scrisoare de Craciun, trebuie sa te concentrezi asupra aspectelor pozitive. Lauda-ti angajatii pentru obiectivele implinite in acest an si asigura-ti partnerii de afaceri ca speri ca legaturile voastre sa aduca castiguri si mai mari in urmatorul an.

In primul paragraf al scrisorii, ureaza-le destinatarilor sarbatori fericite. Spune-le angajatilor tai ca eforturile lor au fost apreciate de-a lungul acestui an.

Trece in revista succesele si implinirile companiei si ale angajatilor in 2010. Reaminteste-le angajatilor tai schimbarile in bine din ultimul an la nivelul companiei.

Incurajeaza spiritul de echipa care a contribuit pozitiv la dezvoltarea companiei in ultimul an.

In incheiere , ureaza-le din nou Sarbatori fericite alaturi de familie si prieteni.

Nu discuta in scrisoare pierderile sau disponibilizarile din ultimul an. In cazul in care organizezi o petrecere de Craciun, include detaliile si in scrisoare.

Tipareste scrisoarea pe o hartie cu antet de sezon si asigura-te ca scrisoarea va fi primita de toti angajatii si de partenerii de afaceri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea