Cariera

#greseli #cariera #sfaturi cariera #greseli cariera #greseli job

Cum sa inveti din greselile pe care le faci la locul de munca

A gresi este omeneste, spune o vorba straveche. Perseverenta in greseala este, in schimb, distrugatoare. Insa din erorile pe care le faci inevitabil poti invata o multime de lucruri.

1. Asuma-ti riscul si plateste pretul

Daca nu risti, nu castigi. Trebuie sa fii dispus sa iti asumi riscurile, pentru a putea dobandi succesul. Oamenii de afaceri, liderii sau oamenii de stiinta nu ar ajunge atat de departe daca nu ar impinge munca lor pana dincolo de limite.

2. Sa ratezi un proiect nu e un capat de lume

E bine din cand in cand sa mai si esuezi in demersurile tale. Asta daca stii sa privesti partea buna a lucrurilor. Invata ce nu a mers bine si imbunatateste-ti cunostintele in domeniu. Experienta este cel mai bun dascal facandu-te mai intelept. Pretul pentru ratare ar putea parea mare, insa, in timp, se va dovedi echitabil.

3. Teama de esec te ajuta sa reusesti

Frica de greseli nu este neaparat un lucru rau. Ea te poate mobiliza pana intr-acolo incat sa iti iasa perfect orice proiect. Unii oameni folosesc teama ca pe un factor motivant pentru a se asigura ca vor reusi.

Foto: forbes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea