Cariera

#scop #cunoastere #business #lider #cum sa fii un lider in business

Cum sa fii un lider in business

Pe timp de criza sa fii un om de afaceri este o provocare si mai mare. Multi dintre cei disponibilizati se gandesc sa-si deschida o afacere, in timp ce cei care o au deja incearca sa gaseasca noi metode pentru a supravietui pe piata, in aceasta perioada dificila. Iar a fi un lider bun este in aceasta perioada un punct un plus pentru cei care dovedesc ca il detin in "portofoliu". Iata, asadar cativa pasi care te vor ghida pentru a fi un lider in business.

Pasi de urmat:

Pasul 1: Dezvolta-ti o mentalitate de om de business. Gaseste un domeniu de business care se potriveste cu dorintele tale, dar si cu stilul tau de viata. Raspunde-ti la intrebarile de genul: ce iti doresti de la viata? Unde vrei sa ajungi in viata? Cati bani vrei sa castigi? Ce esti dispus sa faci ca sa se intample ceea ce doresti? Pentru a reusi trebuie sa fii persoana care iti doresti sa fii si sa fii capabil/a sa dai totul scopurilor tale in viata. Abia dupa ce te dedici in totalitate propriului succes si vrei sa il aduci la indeplinire, poti sa te gandesti cum sa iti faci planurile zilnice.

Pasul 2: Nu te multumi niciodata cu ce stii, incearca sa fii un "elev" pentru toata viata si invata din descoperirile celorlalti, care au trecut poate prin aceleasi lucruri si perioade ca si tine. Aceste descoperiri si invataminte te vor ajuta sa ai viziuni diferite asupra lucrurilor care ti se intampla si te vor ajuta sa gasesti noi perspective. Citeste cartile scrise de Napoleon Hill, Andrew Carnegie, Wallace Wattles, Wayne Dyer, Depak Chopra, Tony Robbins, Donald Trump . Odata cu ele vei incepe sa ai o noua viziune asupra succesului in afaceri pentru ca vei vedea de ce este nevoie pentru a avea succesi in domeniul business. Astfel, fiind condus, iti vei dezvolta abilitati pentru a deveni lider.

Pasul 3: Dupa ce ai castigat cunostintele necesare, mai ai nevoie doar de dorinta pentru a-ti atinge scopurile pentru ca teoria fara practica, cunostintele fara actiune nu conduc nicaieri, nu au nici un rezultat. Asadar, cat de mult iti doresti sa dobandesti? Esti dispus/a sa stai peste program sau tarziu in noapte pentru a face treaba pentru tine? Doboara negatiile si obstacolele, nu apleca urechea la cei care spun ca nu se poate, fa-ti un plan si actioneaza. Fa pasi mici care duc la pasi mai mari, care iti vor permite sa pasesti in salturi catre telurile tale.

Pasul 4: Care sunt lucrurile la care vrei sa ajungi? Sa iti termini ratele, sa iti iei o masina sau o casa? Toate sunt posibile, orice se poate indeplini daca ai increderea care iti va da puterea de a trece peste greutatile din viata ta. Cand ai vise mari, visezi la lucruri mari, cu pasiune si dorinta, deschizi usa unor noi posibilitati. Pastreaza-te tot timpul concentrat pe rezultatul final, priveste punctul final, linia de sosire si caute mereu sa descoperi noi resurse pentru a-ti stimula ambitia.

Pasul 5: Abandonul, renuntarea sunt cuvinte existente doar in dictionar si nu au ce cauta in mintea sau viata unui lider. Dupa ce ai aflat ce vrei sa obtii, scriind cateva puncte reprezentand scopuri si muncind in fiecare zi pentru a indeplini planul de pe hartie, vei fi pe calea buna pentru a ajunge un lider, asa cum iti doresti sa fii. Timpul, invatarea, dedicarea si mult suflet depus te vor propulsa pe calea spre succes. Fii un lider in business!

Lucruri de care ai nevoie:

Dorinta si capacitatea de a invata;
Dorinta si capacitatea de a dobandi;
Pasiunea de a gandi in perspectiva si la nivel inalt
Abilitatea de a actiona
Mentalitate de om de business

Sfaturi & Avertismente:

Crede si dobandeste!
Cauta cunoasterea!
Descopera ce-ti doresti!
Actioneaza si nu renunta niciodata!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea