Cariera

#cariera #concentrare #sarcini serviciu #sarcini neplacute serviciu

Cum sa dai gata chiar si sarcinile de serviciu care nu iti plac

Indiferent de domeniul in care lucrezi, exista unele sarcini pe care le duci la indeplinire cu placere si altele pe care le-ai amana la nesfarsit, doar-doar scapi de ele. Insa cum acest lucru nu este posibil, va trebui sa inveti cum sa te ocupi chiar si de sarcinile care nu iti plac. Iata ce trebuie sa faci si cum sa gandesti ca sa iti gasesti motivatia:

1. Sarcina nu e chiar atat de grea! Convinge-te de asta si tot ce ramane de facut este sa te apuci de treaba. Nici nu o sa iti dai seama cat de repede si terminat tot ce aveai de facut!

2. E important, trebuie sa pot! Stabileste daca sarcina este una importanta in ochii sefului sau doar o treaba de rutina. Cu cat este mai importanta, cu atat mai multa atentie va trebui sa-i acorzi ca sa iasa totul bine.

3. Cere ajutor. Daca e ceva la care nu te pricepi prea bine, cere ajutorul unui coleg. Incearca sa nu devina totusi un obicei.

4. Concentreaza-te pe performanta. Nu conteaza cat de mult iti place sau nu o sarcina, insa trebuie sa stii ca nu vei creste in ochii sefilor daca nu o duci la indeplinire. Chiar daca ai nevoie de mai mult timp pentru a o termina, te vei bucura de rezultatele finale.

Sursa foto: lisalpayne.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea