Cariera

#stres #cariera #loc de munca

Cum faci fata stresului la un nou loc de munca

Primele zile la un loc de munca nou pot fi foarte stresante, atunci cand te acomodezi si cu un colectiv nou, nu doar cu regulile si standardele noii companii. Iata cele mai importante trei sfaturi care te ajuta sa faci fata stresului la un nou loc de munca.

Pregateste-te psihic inainte de prima zi de lucru si incearca trei modalitati de a reduce stresul la serviciul nou.

Vino la lucru mai devreme. Elimina riscul de intarziere: trezeste-te mai repede si vino la lucru putin mai devreme. Vei da astfel si un semnal important catre sef cu privire la seriozitatea ta.

Aranjeaza-ti biroul si spatiul de lucru virtual. Inca din prima zi, ocupa-te de biroul sau dulapul tau din vestiar. Daca lucrezi mult online sau la telefon, seteaza-ti rapid semnatura din email si mesajul inregistrat pentru mesageria vocala a telefonului de serviciu.

Ia pranzul cu noii colegi de munca. Cea mai sigura cale de a scapa de stres este un pranz alaturi de colegii noi de munca, potrivit publicatiei online Huffington Post. Vei avea astfel ocazia sa socializezi, dar si sa afli informatii pretioase despre cultura organizationala la noul tau loc de munca, care te pot linisti.

Sursa foto: About.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea