Cariera

#ore suplimentare #cariera #sarcini # sarcini job

Cine ar fi crezut? Pe sefi nu ii impresioneaza ca muncesti din greu!

Faci ore suplimentare sperand sa obtii o crestere de salariu? Ei, bine, nicio sansa! Managerilor nu le pasa daca depui un efort suplimentar. Cel mai important in viziunea lor este sa iti duci sarcinile la indeplinire, arata un studiu citat de dailymail.co.uk.

Nici daca termini mai repede un proiect nu te alegi cu prea multe laude si nu obtii niciun beneficiu, sugereaza cercetatorii americani. De fapt, specialistii in recrutarea de personal au observat ca managerii sunt mai atenti si se arata mai afectati daca intarzii la munca sau la predarea materialelor care ti s-au solicitat, decat daca lucrezi eficient si termini rapid.

Cel mai rau in viziunea sefilor este sa iti supraevaluezi munca si apoi sa dai dovada ca nu esti capabil sa iti realizezi promisiunile facute, sustin Dr. Ayelet Gneezy, de la Universitatea din California, si Dr. Nicolae Epley, de la Universitatea din Chicago.

Dincolo de asta, cercetatorii au mai descoperit ceva extrem de interesant: un birou decorat cu plante vii creste productivitatea cu 15%.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea