Cariera

#loc de munca #inginer #programator

Cele mai cautate joburi in 2011

Specialistii IT si inginerii vor fi printre cei mai cautati pe piata muncii in 2011, spun specialistii in resurse umane.

Cele mai cautate joburi in anul 2011 vor putea fi gasite in energia alternativa si IT-ul. Salariile in aceste domenii sunt in crestere, iar specialistii sunt la mare cautare.

"In prezent, explodeaza zona de energie regenerabila. Sunt putini profesionisti cu adevarat specializati, iar cererea e mare", a explicat Rudolf Fedorovici, senior consultant Advice HR, citat de Realitatea.net.

Pe locul doi se afla recuperatorii de creante. Numarul din ce in ce mai mare de romani care nu isi pot plati ratele la timp duce la cresterea cerintei atat pentru recuperatorii care lucreaza intr-un call center, cat si in teren.

Programatorii IT vor fi si ei la mare cautare anul viitor. Salariul un programator senior, cu o echipa in subordine, poate depasi suma de 3.000 de euro.

Iata topul celor mai cautate joburi in 2011, intocmit de Realitatea.net:

1. Ingineri proiecte energie alternativa

2. Recuperatorii de creante

3. Programatorii IT

4. Consultantii pe proiecte europene

5. Specialisti in cercetare-dezvoltare (R&D Manager)

6. Supply Chain Manageri in productia industriala

7. Specialistii in vanzari

8. Medicii si personalul medical

9. Inginerii conceptori din industria auto

10. Reprezentantii de vanzari din farma
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea