Cariera

#loc de munca #companii #companie

Cele mai bune companii in care sa lucrezi

Unii dintre noi au cele mai satisfacatoare locuri de munca, bucurandu-se zilnic de cele mai performante jocuri la serviciu, mancare gratis sau servicii medicale gratuite, dar si de salarii semnificative.

Iata care sunt cele mai grozave cinci companii din lume pentru care sa lucrezi.

Google a avut un an excelent in 2011, iar devotamentul angajatilor a fost pe masura. Motivul? Mancarea si jocurile gratis. De aceea, gigantul motor de cautare ocupa primul loc in topul celor mai bune companii pentru care sa lucrezi.

Aflata pe locul doi in top, Boston Consulting Group, consultant global, investeste mii de dolari pentru recrutarea fiecarui consultant. Odata angajati, acestia castiga in medie 139.000 de dolari anual.

SAS Institute, companie de software - locul trei. Ce o face atat de grozava? Poate subventionarea pentru ingrijirea copilului, concediul medical nelimitat, competitiile sportive si centrul de sanatate gratuit.

Lantul alimentar Wegman Food Markets, locul patru, a facut o adevarata religie din sanatatea angajatului: peste 2.000 de muncitori au fost inscrisi intr-un program anti-fumat din 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea