Cariera

#birou #semnificatii birou

Ce spune biroul tau despre tine

La job, factorii care pot caracteriza competentele tale sunt extrem de numerosi. De exemplu, biroul poate spune foarte multe lucruri despre tine. Daca acesta este intr-o mare dezordine, inseamna ca nu esti o persoana constiincioasa, a explicat psihologul Sam Gosling, de la Universitatea din Texas. Asadar, tot ceea ce se gaseste pe biroul tau poate inspira judecati de valoare rapide pentru superiorii tai. Iata un ghid care iti poate explica ce indica fiecare lucru pe care il tii pe biroul de la munca.

1. Fotografiile personale

Un birou incarcat cu fotografii personale sugereaza faptul ca acel angajat numara cu nerabdare orele petrecute la munca pentru a ajunge cat mai rapid alaturi de cei dragi. Acesta este vazut in ochii superiorului ca o persoana care nu ar da totul pentru cariera si nu ar fi capabil sa faca sacrificii pentru job.

2. Pantofii de schimb

O femeie care are in biroul sau o pereche de pantofi de schimb arata o atitudine motivata si faptul ca este preocupata sa arate o imagine impecabila a companiei.

3. Bilete la concerte inramate

Biletele inramate de la anumite concerte tinute pe birou indica, pe langa o pasiune acerba pentru muzica, si faptul ca persoana respectiva are o viata sociala foarte sanatoasa, ca este maleabila, creativa si stie sa aprecieze valorile.

4. Harti

Daca pe biroul tau se gasesc harti cu insemnari de itinerarii inseamna ca esti o fire deschisa spre nou si dornica sa experimenteze. Astfel de angajati, cu o gandire deschisa, sunt foarte apreciati de sefi.

5. Premii

Etalarea pe birou a premiilor sau a diverselor recompense primite indica faptul ca persoana respectiva este o fire infatuata, care ar face orice pentru a-si arata competentele. Daca pentru un sef este un lucru benefic sa aiba un angajat castigator, care stie sa rezolve orice, pentru colegii acest lucru este interpretat cu totul altfel, mai ales din cauza invidiei.

Sursa foto: marieclaire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea