Cariera

#angajator #angajat #interviu #cariera

Ce isi doresc angajatorii sa auda?

Interviul este intalnirea decisiva: vei fi sau nu angajat? Ei bine, se pare ca specialisiti au descoperit ceea ce angajatorii isi doresc sa auda.

Unde te vezi peste 5 ani?

La aceasta intrebari, multi potentiali angajati pica testul. Acestia spun ca se vad undeva la conducerea unei firme, cand de fapt angajatorul vrea sa ii spui despre obiectivele tale profesionale si cum vei incerca sa le atingi.

Ce salariu iti doresti?

Angajatorul stie cu siguranta ca iti doresti un salariu foarte mare, dar pentru inceput ar fi bine sa te eschiveiz usor de la aceasta intrebare si sa il determini pe el sa iti spuna care este salariul pntru jobul oferit. Nu te arunca la sume prea mari, insa nici nu incerca sa sub-evaluezi taskurile jobului pentru un salariu prea scazut.

De ce ar trebui sa te angajez?

In cazul in care angajatorul iti pune aceasta intrebare, vorbeste-i despre calitatile si aptitudinile tale care se muleaza perfect pe jobul respectiv.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea