Cariera

#secrete #barbati

Cateva secrete ale barbatilor, dar pe care nu le recunosc decat cu greu

Se spune despre reprezentantele sexului frumos ca sunt foarte misterioase, si barbatii se plang ca nu au gasit nici acum raspunsul la intrebarea ”oare ce isi doresc femeile”. La randul lor, si acestea sustin ca barbatii sunt chiar greu de inteles, pentru ca nu reusesc sa inteleaga la ce se gandesc acestia atunci cand tacerea ii cuprinde. Se pare ca exista cateva ”ganduri secrete” ale acestora, dar pe care cu greu le vor recunoaste. Specialistii sunt de parere ca au reusit sa le descopere, macar pe unele dintre ele, iar in randurile urmatoare le vei afla si tu.

Te iubeste

Chiar daca nu ti-a spus-o de prea multe ori pana acum, daca adora sa stea in preajma ta, se simte bine si in largul lui atunci cand sunteti impreuna, chiar si tacerea lui este un semn ca te iubeste din tot sufletul lui. Faptul ca tace este un semn ca nu trebuie sa se chinuie sa anime o conversatie, ceea ce pentru barbati este de-a dreptul dificil. Poate ca tu esti genul care sa vorbeasca mult, sa ii spui de nenumarate ori ceea ce simti, dar el este genul care prefera mai degraba sa iti arate sentimentele lui, decat sa o exprime.

Vrea sa-ti propuna ceva

Atunci cand tac, barbatii se gandesc uneori si la o propunere pe care ar dori sa ti-o faca. Fie o cerere in casatorie, o intalnire romantica, o iesire in oras, sau chiar ceva mai… intim. Poti sa razi, dar sa stii ca sunt multe modele de la studiourile de videochat Bucuresti care sustin ca la sedintele pe care le-au avut cu clientii, acestia le-au folosit pe post de… consilieri in probleme de amor. Barbatii au putut discuta mai liber, iar faptul ca interlocutorul a fost chiar o femeie, i-a ajutat sa inteleaga mai bine cum ar putea reactiona partenera in anumite situatii. Sa ne intelegem, la Gloria Models din Bucuresti poti sa ai parte atat de videochat adult, dar si non-adult.

Se simte jignit

Majoritatea barbatilor prefera sa taca atunci cand se simt jigniti, mai ales cand insulta vine din partea celei pe care o iubeste. Incearca sa nu mai ”arunci” atat de usor cu vorbele, pentru ca in timp acestea pot avea urmari neplacute, si chiar nu iti doresti asa ceva. 

Se simte abandonat

Desi adora faptul ca esti o mama implicata, care isi creste copiii cat mai bine, adevarul este ca uneori chiar se simte neglijat si abandonat. Vrea ca macar o data pe saptamana sa fie el in centrul atentiei, ca atunci cand vorbeste cu tine sa fii atenta la conversatie, nu sa raspunzi celui mic care tocmai a venit sa te intrebe daca Mickey Mouse este un soarece sau un desen animat. Era o gluma, dar intelegi tu! Chiar daca sunt tati, barbatii nu uita niciodata ca sunt parteneri intr-un cuplu, asa ca este nevoie sa isi marcheze cateodata teritoriul.

Probleme la serviciu

Problemele de la serviciu sunt cele care il fac sa taca uneori o zi intreaga, pentru ca uneori de rezolvarea favorabila a lor depinde chiar locul lui de munca. Incearca sa il intelegi, eventual sa vezi daca nu cumva gasiti impreuna o solutie. Sau, macar, nu fi atat de absurda incat sa ii ceri ca toata atentia lui sa fie catre tine, pentru ca el este acum stresat cu privire la viitorul vostru financiar. Ofera-i suportul de care are nevoie, iar dupa ce situatia grea a trecut, va sti cum sa isi arate recunostinta!

Cauta aprecierea ta!

Barbatilor le place sa fie apreciati pentru ceea ce fac pentru ca relatia sa mearga bine, ca pentru tine conteaza mult toate gesturile pe care le face. La fel ca in copilarie, cand cautau aprobarea mamei, si erau cei mai fericiti atunci cand o aveau, si acum ei isi doresc aprecierea ta.

Niciodata, indiferent cat am fi de ocupati cu treburile zilnice, nu trebuie sa uitam sa apreciem ceea ce avem, si sa-i aratam partenerului ca ii observam toate acele gesturi frumoase pe care le face. Este atat de usor sa jignesti, dar atat de greu sa repari suferinta creata in urma! Doar cateva cuvinte de lauda sunt suficiente uneori pentru ca totul sa mearga perfect! 

Sursa foto: gloria-models.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea