Cariera

#concurs #amaltea #carti

Castiga carti de dezvoltare personala si pentru cariera

Relatia dintre femei si bani,cum poti face pentru a fi autor sau participant intr-o conversatie decisiva, dar si cateva sfaturi despre cum poti imparti datoriile in functie de profitul pe care l-ar putea avea pentru tine - acestea sunt temele celor trei carti pe care ti le oferim. Participa la concursul nostru si poti castiga trei pachete de carti care te vor ajuta sa evoluezi in viata de zi cu zi, dar si in cea profesionala.

Cariere.Acasa.ro si Editura Amaltea te premiaza cu un set de carti.

“ Datorii profitabile, datorii neprofitabile”, “Femeile si banii”, “ Conversatii decisive” sunt cele trei propuneri pe care ti le facem pentru a te ajuta sa fii mai bun in toate domeniile.

Femeile si banii

Femeile si banii – doi termeni care nu stau bine alaturi decat la cumparaturi. De foarte multi ani, au aparut intrebari porecum: de ce femeile, care sunt atat de competente in toate celelalte domenii ale vietilor lor, nu pot da dovada de aceeasi determinare atunci cand vine vorba de probleme financiare? Daca banii reprezinta diferenta dintre un viitor caracterizat de siguranta si confort si unul de indoiala si teama, daca ei sunt un factor important in fericirea personala, ba mai mult, sunt dovada felului in care ne pretuim si ne percepem... de ce nu avem mai multa grija de banii nostri?

In "Femeile si banii", Suze Orman cere o schimbare a modului de a gandi. Cand este vorba despre finante – si chiar de realizarile profesionale – prea des femeile se subapreciaza. Ea ne provoaca sa ne mandrim cu ceea ce suntem, sa actionam pentru un viitor financiar sigur si sa ne dobandim propria putere.

In plus, autoarea cerceteaza relatia disfunctionala si complexa pe care femeile o au cu banii. Cu amestecul caracteristic de compasiune si intelegere profunda, ea pune la dispozitia femeilor informatii financiare pentru a depasi blocajele care le-au impiedicat sa castige mai mult de pe urma banilor pe care ii fac. Suze Orman ofera nu doar posibilitatile a ce ar putea fi o viata prospera, ci si puterea si instrumentele pentru a obtine acea viata


Datorii profitabile si datorii neprofitabile

"Trebuie sa slabesc" nu mai este hotararea cea mai fierbinte de inceput de an. "Trebuie sa scap de datorii" i-a luat locul. Dar, tot asa cum nu toate tipurile de grasimi sunt nocive pentru sanatatea ta, nu toate tipurile de datorii sunt daunatoare averii tale. Jon Hanson a aflat prin suferinta toate fatetele datoriei si a supravietuit, iar acum te ajuta sa nu impartasesti aceeasi soarta, prin intermediul volumului "Datorii profitabile, datorii neprofitabile". Perspectiva patrunzatoare asupra datoriilor si tonul alert iti vor dezvalui care sunt tipurile profitabile de datorii... si vei avea multe surprize cand vei afla care sunt cele neprofitabile.


Conversatii decisive

Conversatia decisiva este pentru Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron McMillan si Al Switzler o discutie intre doua sau mai multe persoane, in care 1. interesele sunt mari, 2. opiniile difera si 3. atmosfera emotionala este incarcata. Autorii, cercetatori si voci bine cunoscute in domeniul eficientei organizationale si al leadershipului, au descoperit ca relatiile, carierele, institutiile si comunitatile puternice au aceeasi sursa de putere - capacitatea de a vorbi deschis despre subiecte controversate, cu inalt grad emotional si mize mari.

Indivizii cei mai influenti, care pun lucrurile in miscare si, in acelasi timp, isi construiesc relatii, sunt cei ce stapanesc arta conversatiilor decisive.Oamenii care poarta in mod obisnuit conversatii decisive si o fac bine sunt capabili sa exprime opinii controversate sau chiar riscante intr-un mod care sa-i faca auziti. Sefii lor, colegii, cei implicati direct ii asculta fara a trece in defensiva sau a se infuria.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Nu uita ca vor fi premiate doar cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!
• Concursul se desfasoara in perioada 23 septembrie - 22 octombrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea