Cariera

#ingineri #carti electronice #recunoasterea profesionale #infirmieri

Carti electronice pentru recunoasterea profesionala in UE

Parlamentul European si Comisia Europeana au ajuns la un acord in ceea ce priveste o mai buna recunoastere si eficientizare a calificarilor profesionale in tarile europene.

Astfel, in curand vor fi introduse cartile electronice profesionale, care vor avea scopul de a inlocui procedurile de declarare existente si care le vor permite angajatilor sa-si ofere serviciile mult mai usor, fara alte formalitati in ceea ce priveste calificarile.

Acest document va fi insa introdus doar pentru profesiile care vor sa il utilizeze. Comisarul european care se ocupa cu Piata interna, Mochel Barnie, a precizat ca doua dintre profesiile mobile, infirmierii si inginerii au prezentat deja un mare interes pentru aceste carti electronice profesionale.

Directiva vine, de asemenea, cu noi conditii de formare, inclusiv o mai mare transparenta in ceea ce priveste formarea continua pentru profesii precum medici, dentisti, farmacisti, infirmieri, moase sau veterinari.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea