Cariera

#angajator #angajat #salariu #salariati #comunicare #conditii de munca

Care sunt cei mai buni angajatori din Romania

McDonald's, Adobe si Syngenta sunt cei mai buni angajatori din Romania, care ofera cele mai bune conditii de munca si isi trateaza angajatii ca pe cel mai valoros bun al firmei. Aceasta este principala concluzie a unui studiu realizat de firma de cercetare Hewitt Associates, care a mai aratat ca salariile inechitabile raman primele nemultumiri ale angajatilor.

67% dintre angajatii celor trei companii considera ca managementul este deschis si sincer in comunicare si ii trateaza ca pe cel mai important bun al companiei. In studiul Best Employers 2008-2009 realizat de firma de cercetare Hewitt Associates si citat de NewsChannel.ro se arata ca McDonald's, Adobe si Syngenta ofera cele mai bune conditii de munca din Romania, angajatii considerand ca sunt platiti si valorificati corespunzator.

Pachetele de compensatii si beneficii oferite de cei trei angajatori sunt, conform angajatilor acestora, satisfacatoare, 57% dintre respondenti spunand ca salariul este pe masura contributiei pe care o aduc in companie. In plus, angajatii sunt informati si consultati cu privire la schimbarile din organizatie, lucru considerat important de 65 la suta dintre respondenti.

Studiul arata insa si faptul ca cele mai mari nemultumiri ale angajatilor romani sunt legate de salariu si oportunitatile de cariera. Mai putin de jumatate din angajati (41%) spun ca salariul lor este rezonabil si corect in comparatie cu cel al colegilor. De asemenea, aproape jumatate dintre respondenti s-au plans de faptul ca nu sunt informati atunci cand au loc schimbari in firma.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea