Cariera

#oferta de joburi #bursa locurilor de munca #locuri de munca

Bursa Locurilor de Munca la Sala Dalles

Intre 22 si 23 mai la Sala Dalles are loc un targ de job-uri cu intrarea libera. O serie de companii importante de pe piata vor oferi locuri de munca pentru cei interesati.

Evenimentul reuneste multe companii cu nume sonore: Allianz-Tiriac, Uniqua Asigurari, BCR Asigurari de Viata, BCR Banca pentru Locuinte, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Rovere Mobili, Remat Holding, RIN Hotels, BGS Medical Unit, Lugera&Makler, MEDIAPRO Pictures, Studiourile MEDIAPRO.

Accesul este gratuit, intre orele 11.00 si 16.00, pentru toate persoanele interesate, indiferent de statutul pe piata muncii si de studiile absolvite.

Organizatorii targului de job-uri au lansat si portalul www.profesiionline.ro, o platfoma care vine cu o oferta inedita.

Astfel, aici vor fi publicate gratuit anunturile institutiilor de invatamant superior, cele mai complexe filtre de cautare a locurilor de munca aflate la dispozitia candidatilor, sectiune de teste profesionale si personale ale caror rezultate pot fi atasate CV-lui, precum si cont gratuit pentru orice companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea