Cariera

#birotica si papetarie online #birotica #papetarie

Birotica si papetarie online!

Accesoriile si componentele dintr-un birou cuprind modele din toate articolele menite sa usureze o munca ce pare cateodata interminabila.

Pixurile, carnetelele, bibliorafturile, tavile din plastic pentru depozitarea documentelor, paharele pentru creioane si alte instrumente fac parte din birotica si sunt lucruri fara de care un birou nu ar fi birou ci doar un spatiu dezorganizat in care, daca intri, nu faci decat sa te pierzi.

Echipa Zenon a infintat o papetarie online, care vine in intampinarea celor care iubesc ordinea prin aranjarea fiecarui lucru la locul lui, mai ales intr-un birou, si celor ce le place sa descopere articole noi cu functionalitate crescuta si cu usurinta in manevrare. Magazinul nostru online cuprinde tot ce tine de birotica si papetarie incepand cu produse din hartie, sisteme de afisare, aparatura moderna, instrumente de scris si articole ce ajuta la ambalare si mascare. Am incercat sa cream un stoc preferabil de majoritatea oamenilor care pun pret pe latura aceasta a organizarii si ne zbatem sa mentinem cel mai mic pret de pe piata in ceea ce priveste aria produselor noastre.

Ce alte lucruri inedite gasesti in sectiunea noastra de articole?

Asa cum ne place sa credem, nu suntem o papetarie clasica si nu jucam rolul oricarui magazin de birotica de la coltul blocului, ci actualizam constant stocul cu fel si fel de produse care starnesc curiozitatea clientilor nostri. La noi gasesti panou de pluta, ecusoane si snururi, magneti de tabla, rucsacuri/ penare si chiar produse de curatenie si intretinere.

Suntem online oricand iar pentru informatii si pareri ne puteti contacta la numarul de telefon 0732.671.251 sau trimitandu-ne un mail la adresa office@zenon.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea