Cariera

#avantaje ambalaje #ambalaje

Avantajele ambalajelor mari, personalizate

Motivul pentru care ambalajele mari personalizate sunt o alegere atat de populara este datorita avantajelor pe care le ofera in procesul de promovare. In mod similar cutiilor, aceste tipuri de ambalaje mari pot fi utilizate pentru transport si depozitare. A alege print ambalaje mari si a le include ca parte a strategiei dvs. de ambalare pentru afacerea dvs este cea mai buna solutie de promovare.

Pentru print ambalaje mari nu sunt necesare placi de imprimare sau matrite de taiere iar timpul este setat rapid, astfel, comenzile dvs vor fi expediate imediat. Daca alegeti print ambalaje mari trebuie sa stiti ca exista capacitatea de a rula cantitati exacte si deseurile rezultate din acest proces sunt mult mai putine.

Gasirea modalitatilor de a iesi in evidenta pe o piata unde competitia este mare, poate ajuta afacerea dvs. sa atraga publicul tinta. Solutiile personalizate de print ambalaje mari pot face parte din planul dvs. general de marketing si va pot oferi vizibilitate suplimentara la fiecare pas al procesului de distributie si livrare. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje ale ambalajelor mari, personalizate pentru produsele companiei dvs:

Ambalare personalizata si unicitate

Dupa cum ii spune numele, ambalajul personalizat are capacitatea de a separa de marca dvs. de alte companii. Personalizarea unei cutii va permite sa modificati designul, grafica si dimensiunile acesteia.

Astfel, puteti sa aveti print ambalaje mari care sa se potriveasca cu marca si specificatiile dvs. Puteti imprima direct pe cutie, lucru ce va permite sa marcati cutiile de expediere, diferentiindu-le de altele care folosesc ambalaje traditionale. Marcarea cutiilor va poate oferi, de asemenea, o forma de publicitate gratuita in timpul transportului.

Cand cutia dvs. este transmisa dintr-un loc in altul, logo-ul si designul grafic este vizualizat de multi oameni pe tot parcursul traseului. Daca alegeti print ambalaje mari iar acesta este conceput in mod corespunzator si atractiv pentru consumatori, atrage atentia publicului tinta.

Dimensiuni de ambalare personalizate

In plus fata de grafica personalizata si capacitatile de imprimare, puteti opta pentru ambalaje care vor fi proiectate pentru a se potrivi cu nevoile dvs. Astfel, puteti alege ambalaje de orice dimensiuni si forme diverse. Personalizarea dimensiunii cutiilor este foarte benefica si rentabila.

Costuri de livrare reduse

Cutiile concepute special pentru ambalarea produselor dvs necesita mai putin material de ambalare pentru a proteja continutul delicat sau fragil de la deteriorarea pe ruta spre destinatie. Desi reducerea cheltuielilor de expediere sau a livrarii poate sa nu se ridice la o valoare individuala, aceasta poate insemna economii semnificative pe parcursul unei perioade mai lungi.

Ambalarea personalizata adauga valoare

Avand un brand si alegand print ambalaje mari, personalizate, arata consumatorului ca va pasa de produs. Nu numai asta, arata ca va pasa si de clienti. Ambalarea atractiva atrage consumatorii. Daca potentialii clienti devin sustinatori ai designului si produsului dvs., il vor achizitiona.

Ambalajele personalizate au multe avantaje si este o idee minunata sa includeti print ambalaje mari in strategia dvs de marketing.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea