Cariera

#declaratii venit #depunere declaratii venit #formular 200 #taxa constructii

Atentie! Doar AZI mai poti depune declaratiile de venit fara penalizari!

Luni, 26 mai, este ultima zi de depunere a declaratiilor fiscale si de plata a taxei pe constructii, a impozitului pe veniturile din agricultura si pe veniturile din chirii sau din activitati independente.

Astfel, trebuie sa se grabeasca la Fisc contribuabilii care in 2013 au realizat venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, din activitati agricole, piscicultura si silvicultura. Formularul 200 se depune direct la registratura organului fiscal in a carui raza teritoriala isi are contribuabilul adresa.

Potrivit Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, nedepunerea pana la 26 mai 2014 a declaratiilor de venit constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 50 la 500 de lei.

In plus, 26 mai este ultima zi in care persoanele fizice pot redirectiona 2% din impozitul datorat pe venit pentru sustinerea organizatiilor nonprofit, a unitatilor de cult si pentru acordarea de burse private.

Sursa foto: cronicaromana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea