Cariera

#job #concediere #serviciu #relatie

Aproape o treime dintre romani evita aventurile la job, de teama concedierii

Mai mult de jumatate dintre romani evita relatiile amoroase la serviciu fie de teama sa nu fie concediati , fie pentru ca s-ar plictisi de partener daca ar munci impreuna.

Potrivit unui sondaj al site-ului de recrutare Myjob, aproape o treime (28%) dintre romani se tem sa aiba o relatie cu un coleg de serviciu, deoarece cred ca ar putea fi concediati.

27% dintre romanii intervievati spun ca s-ar plictisi de partener daca ar avea acelasi loc de munca, iar 10% evita relatiile cu colegii deoarece cred ca ar ajunge sa se ocupe de probleme de serviciu si acasa.

"Aproape 5 procente dintre participantii la sondaj afirma ca se tem de reactia colegilor si de aceea nu se implica in relatii amoroase la locul de munca ", au explicat reprezentantii Myjob, citati de Realitatea.net.

3% dintre cei intervievati au spus au recunoscut ca relatiile de la locul de munca le-au adus beneficii profesionale, cum ar fi promovarea in companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea