Cariera

#cariera #loc de munca #concediere #aplicatie #twitter #magazin aplicatii #FireMe!

Aplicatia care te anunta ce sanse ai sa fii concediat

O noua aplicatie de pe Twitter iti poate spune ce sanse ai sa fii concediat in functie de mesajele negative despre compania la care lucrezi pe care le scrii pe reteaua de socializare.

Aplicatia se numeste "FireMe!" si a fost creata de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Hanovra. Aceasta detecteaza toate frazele negative la adresa angajatorilor sau clientilor, care prezinta un risc mare de concediere a autorilor, potrivit Mashable.com.

Imediat ce identifica un astfel de pericol, aplicatia trimite angajatului un mesaj pe Twitter prin care il avertizeaza de potentialul pericol.

De asemenea, aceasta dispune de un barometru, intitulat "FireMeter!", care calculeaza probabilitatea de a fi dat afara in functie de mesajele folosite de autor.

Potrivit rezultatelor unui sondaj pe aceasta tema, dupa ce au primit 4.304 de astfel de atentionari, 250 de utilizatori au sters rapid mesajele incriminatorii.

Sursa foto: ibnlive.in.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea