Cariera

#aparate de sudura profesionale #aparate de sudura

Aparate de sudura profesionale, pentru proiectele tale, disponibile la Velt

Aparatele de sudura au evoluat foarte mult in ultimii ani si cei care dispun de acestea stiu cat sunt de importante. Cu ajutorul lor poti repara o multime de obiecte, dar totodata le poti si concepe. In functie de ceea ce iti doresti sa faci, poti comanda online aparate de sudura profesionale pentru proiectele tale. Acestea se gasesc sub o multime de forme si cu diferite specificatii, caracteristici si capacitati.

 

Pe site-ul desudura.ro ai la dispozitie aparate sudura cu electrod, cu argon, cu sarma sau plasma. Cele cu electrod invelit, respectiv MMA (Manual Metal Arc) sunt concepute special pentru sudarea in curent continuu. In functie de aparatul pe care il comanzi, poti opta pentru cele care pot suda cu toate tipurile de electrozi. Regimul de lucru este unul intens la aceste aparate, au un gabarit redus, sunt fiabile, robuste si foarte usor de intretinut. Un alt avantaj al acestora este faptul ca se regaseste o stabilitate mare a curentului de sudura la variatii asupra tensiunii de alimentare.

De cealalta parte, aparatele de sudura cu argon sunt de ultima generatie, ideale pentru aplicatiile de sudura industriala sau de intretinere. Anumite produse sunt echipate cu modul de initiere a arcului electric la distanta, fara sa fie atins electrodul de piesa. Aparatele de sudura cu argon sunt recomandate pentru sudarea otelurilor aliate si nealiate (fonta, aluminiu, inox). In functie de produsele comandate, vei primi kituri pentru sudare MMA sau TIG/WIG.

Accesorii de sudura intr-o gama larga

Magazinul online desudura.ro cuprinde o gama larga de accesorii de sudura de marca VELT. Pe site gasesti masca de sudare cu diferite caracteristici, electrozi rutilici-celulozici, bazici, kituri pentru cabluri de sudura, pistolet, cleste pentru aparat de sudura, cleste de masa, cupla pentru cablu de sudura, mufa pentru panou, reductor de presiune, butelie pentru argon, butelie pentru corgon si multe altele.

Varietatea de produse este de mare ajutor pentru toti profesionistii in domeniu. Te poti bucura de produse de calitate superioara, care asigura o finalizare corecta si eficienta a proiectelor tale. Ca un profesionist in domeniul sudurii, cu siguranta iti doresti ca lucrarile tale sa fie multumitoare pentru clienti, dar si pentru tine. Gama de la VELT iti sta la dispozitie cu unele dintre cele mai eficiente aparaturi si accesorii pentru sudura!

Tot in cadrul magazinului online ai la dispozitie si dispozitive pentru taierea cu plasma. Acestea au o adancime de taiere mai mare, curentul de taiere este de asemenea mai ridicat, au un regulator de aer incorporat, un design modern si finisaje de calitate superioara.

Aparate de sudura cu sarma eficiente pentru lucrul intens

Produsele din gama Velt de tip Mig/Mag pot suda cu gaz sau fara gaz, cat si cu sarma plina sau tubulara. Aparatele sunt prevazute cu sisteme de ventilatie fortata si protectie cu termostat, prevazute cu un panou frontal complex, dotat cu afisaje electrice. Acestea indica exact parametrii de sudare.

La fiecare produs ai toate specificatiile sale la dispozitie, astfel incat sa poti alege ceva eficient pentru proiectele tale.

 

Contact: office@vladicom.ro

Sursă foto: https://www.desudura.ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea