Cariera

#loc de munca #someri #anofm

ANOFM vrea sa gaseasca locuri de munca pentru 324.000 de someri in 2011

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ( ANOFM ) vrea sa gaseasca, in 2011, locuri de munca pentru 324.000 de someri.

In total, ANOFM ar putea oferi locuri de munca pentru circa 35% din totalul somerilor indemnizati sau neimdemnizati inregistrati in evidente.

“Avand in vedere ca activitatea de baza a agentiei este intermedierea cererii si ofertei fortei de munca, se prevede ca 252.750 persoane, respectiv 78% din programul de ocupare, sa fie incadrate ca urmare a medierii muncii (finantata indirect prin activitatea curenta)”, au declarat reprezentanti ANOFM, citat de Realitatea.net.

Prin informare si consiliere profesionala , ANOFM spera sa incadreze 38.250 de persoane si alte masuri, finantate din bugetul asigurarilor pentru somaj, ar putea asigura locuri de munca pentru incsa 68.540 de romani.

Numarul somerilor indemnizati in totalul somerilor din evidenta este de circa 56% din totalul de 629.960 de persoane inregistrate la ANOFM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea