Cariera

#loc de munca #atasament #salariu

Afla care sunt cei mai implicati angajati la locul de munca

Femeile si angajatii cu salarii mai mari de 1.500 de lei sunt mai implicati in activitatea organizatiei pentru care lucreaza.

Gradul de angajament fata de angajator creste atat pentru femei cat si pentru barbati odata cu varsta.

"Femeile sunt mult mai implicate in activitatea organizatiei pentru care lucreaza decat barbatii, iar acest grad de angajament creste odata cu varsta in cazul ambelor sexe", arata un studiu GfK Romania, citat de Realitatea.net.

Cercetarea GfK, realizata online in septembrie in randul a 602 persoane, a ajuns la concluzia ca angajatii cu studii medii sunt mai atasati de locul actual de munca decat cei cu studii superioare.

Peste 50% dintre angajatii care se declara foarte atasati de locul lor de munca activeaza in domeniile educatie, energetic si al utilitatilor, dar si din agricultura.

Implicarea romanilor in activitatea organizatiei din care fac parte este influentata puternic si de salariu. 57% dintre angajatii cu salarii de peste 1.500 lei pe luna se declara atasati de locul de munca, in timp ce numai 37% din cei platiti sub acest plafon sunt foarte atasati de locul de munca.

Angajatii care primesc salarii peste 2.500 de lei lunar sunt mai putin implicati la job (50%) decat cei cu venituri medii, arata studiul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea