Cariera

#videochat #studio videochat

Acasa sau intr-un studio de videochat din Bucuresti? Raspunsul modelelor experimentate este unul singur!

Cum e mai profitabil pentru un model online, sa lucreze de acasa sau dintr-un studio de videochat din Bucuresti? Daca intrebi persoanele cu experienta in domeniu, raspunsul va fi unul singur si extrem de clar: e mult mai avantajos sa lucrezi in cadrul unui studio! Iata ce presupune fiecare dintre cele doua variante!

 

Ce presupune lucrul de acasa?

Pentru aceasta varianta opteaza, de regula, doar tinerele care locuiesc intr-un oras mai mic sau in zona rurala, deci nu au posibilitatea sa ajunga intr-un studio videochat Bucuresti Studio 20.

Pentru a incepe o colaborare cu o companie serioasa din domeniul industriei de divertisment online adresat adultilor, ele trebuie sa indeplineasca mai multe conditii:

  •  sa detina echipament special de calitate, precum un webcam bun, un calculator cu procesor minimum i5 si cu cel putin 4 gigabiti de RAM (desi un randament mult superior este oferit de un procesor i7 si 8 gigabiti de RAM), lumini tip umbrela de difuzie si un decor corespunzator.
  •  sa aiba o conexiune la Internet cu viteza buna, pentru ca altfel interactiunile cu membrii platformelor online risca sa fie constant afectate sau intrerupte;
  •  sa fie capabile sa prezinte cel putin 10 fotografii si un teaser video de un minut, de o calitate buna;
  •  nu in ultimul rand, este nevoie de seriozitate si de capacitatea de a respecta un program de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.

Fetele care aleg aceasta varianta primesc un comision in valoare de 80 pana la 95% din incasarile realizate pe site-uri, iar compania cu care colaboreaza se ocupa de setarea conturilor, a softurilor si a calculatorului, ofera sfaturi despre optimizarea imaginii si un manual complet de training. De asemenea, pune la dispozitie o adresa dedicata de Skype, unde modelul poate sa ceara ajutor de fiecare cand intampina probleme tehnice sau are nevoie de coaching.

De ce e preferabil sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti?

Oricat te-ai stradui si orice suma ai investi initial, nu vei putea sa obtii, acasa, nici decorul si nici calitatea imaginii si a sunetului la un nivel comparabil cu cele setate de profesionisti, intr-o locatie special conceputa in acest scop.

De exemplu, fiecare camera de lucru dintr-un studio de videochat din Bucuresti este decorata individualizat, astfel incat modelele sa lucreze in conditii confortabile si sa aiba posibilitatea de a implini cele mai frecvente fantezii ale barbatilor. Prin urmare, unele spatii sunt decorate ca dormitoare de printesa, altele ca sectii de politie, biblioteci, spatii de birouri sau camere pentru dus.

Acasa nu beneficiezi nici de castigul minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, care le este oferit incepatoarelor dintr-o locatie specializata, in primele 3 luni de dupa semnarea contractului. Astfel, ele nu numai ca nu trebuie sa investeasca in aparatura si haine, ci au parte imediat dupa semnarea contractului de artist-interpret de un nivel rezonabil al castigurilor. Apoi, diferenta de incasari se mentine permanent in favoarea lor, comparativ cu tinerele care aleg lucrul de acasa.

Daca vrei sa faci performanta ca model online, vino intr-un studio videochat Bucuresti! Aici vei arata cu adevarat de ce esti capabila si vei descoperi rapid calea spre succes!

 FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea