Cariera

#job #fericire #cariera #formula fericirii #fericire la locul de munca

A fost descoperita formula fericirii la locul de munca

Secretul fericirii la locul de munca nu consta in salarii mari, zile libere sau promovari. Un studiu realizat recent de oamenii de stiinta britanici arata ca echilibrul este cel mai important lucru de care au nevoie angajatii unei companii pentru a fi fericiti.

Psihologul Emma Kenny, autor al studiului, a marturisit ca, pentru a atinge aceasta fericire maxima la locul de munca, angajatii ar trebui sa isi desfasoare activitatile cat mai frecvent in aer liber.

"Activitati sociale, timp petrecut in aer liber. Oamenii lucreaza foarte putin afara in zilele noastre. Toti ne desfasuram activitatea inauntru, in birouri, si asta nu ne face bine deloc", a declarat Emma Kenny.

Astfel, pentru o productivitate maxima, timpul petrecut la birou ar trebui sa fie impartit astfel: 2 ore si jumatate la birou, 2 ore in natura, o ora si jumatate de activitati de socializare, 2 ore de activitati fizice si este necesara si o ora pentru masa de pranz, in afara cladirii in care se lucreaza.

Sursa foto: widifajarbelajar.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea