Cariera

#romtelecom #posturi vacante #joburi romtelecom # locuri de munca romtelecom

80 de posturi vacante in cadrul Romtelecom

Romtelecom, compania detinuta de grupul elen OTE, are in acest moment cel putin 80 de joburi vacante, scrie realitatea.net.

Romtelecom recruteaza agenti de vanzari pe segmentul rezidential in urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Craiova si Sighetu Marmatiei.

Candidatii trebuie sa aiba studii medii, experienta in vanzari directe (minim patru ani), abilitati de comunicare si sa fie disponibili pentru calatorii. Angajarea se face pe o perioada nedeterminata pentru doua ore pe zi, in primele trei luni. In functie de rezultate, se poate semna ulterior si un contract de angajare cu norma intreaga.

In prealabil, candidatii trebuie sa raspunda online la doua intrebari:

- Avand in vedere responsabilitatile postului si ca 80% din timp este activitate pe teren (din usa in usa), doriti sa aplicati pentru pozitia de "Agent vanzari"?
- Plata (salariu, comision si bonus de volum) depinde de performanta individuala si se face in functie de realizari, adica numarul de contracte semnate cu clientii. Care sunt argumentele (informatiile, datele, etc) pe care le veti utiliza in vederea semnarii unui numar cat mai mare de contracte?

Sursa foto: businessmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea