Cariera

#productivitate #prioritizare #sfaturi productivitate # ritualuri de productivitate

5 sfaturi de productivitate de la oamenii de succes

Majoritatea oamenilor de succes sunt extrem de ocupati, insa reusesc sa aiba o productivitate la cote maxime. Acestia folosesc strategii de productivitate bine puse la punct, iar toata munca lor este bine planificata. Iata cateva sfaturi de productivitate de la oamenii de succes.

1. Focuseaza-te pe un singur lucru

Daca vrei sa obtii productivitate maxima, cel mai bine este sa nu preiei mai multe sarcini deodata. Incearca sa te concentrezi doar pe un singur task si du-l pana la capat. Chiar daca sarcina pe care o ai nu este una simpla, nu te abate de la ea. Incearca sa gasesti solutii care pot duce la o rezolvare finala.

2. Nu te lasa distras de social media

Un om de succes nu confunda niciodata relaxarea cu munca. Asadar, odata ce ai ajuns la birou inchide orice site sau retele de socializare care ti-ar putea atrage atentia de la sarcinile pe care le ai de rezolvat. In plus, daca ti-ai atasa pe desktop si un ceas care sa te cronometreze, ai putea da dovada de mai multa productivitate.

3. Limiteaza timpul sedintelor

In general, oamenii nu au nevoie de atat timp cat cer. Asadar, incearca sa limitezi timpul pe care il petreci in sedinte. O ora si jumatate este un timp perfect pentru a pune la punct toate lucrurile.

4. Stabileste-ti niste ritualuri de productivitate

Daca vrei sa fii productiv, atunci trebuie sa iti creezi un ritual la locul de munca. Seteaza-ti un comportament care sa te ajute sa fii cat mai productiv. Forteaza-te sa iti impui prioritati si asigura-te ca vei termina toate task-urile pe parcursul programului de munca fara nicio abatere.

5. Trezeste-te mai devreme

Pentru oamenii de succes nu este un lucru anormal sa se trezeasca la ora 06.00. Pentru a-ti planifica ziua ai nevoie de o minte limpede, asadar dimineata este cel mai bun moment, deoarece sursele tale de energie sunt incarcate la maximum.


Sursa foto: linkedin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea