Cariera

#angajari #personal #concedieri

41% dintre romani se asteapta la concedieri in 2011

Romanii se tem inca de restructurari si de concedieri, chiar daca angajatorii spun ca, in 2011, vor mari numarul de angajati.

41% dintre romani se asteapta sa fie afectati de reducerile de personal din compania in care lucreaza, potrivit unui sondaj realizat de Myjob.ro. Dintre pesimisti, cei mai multi au varsta cuprinsa intre 46 si 55 de ani.

O treime dintre cei chestionati se asteapta la reduceri salariale in 2011.

Angajatorii spun insa ca vor face recrutari in acest an. Potrivit sondajului, peste 40% dintre angajatori vor sa mareasca personalul in 2011.

Doar 18% dintre cei chestionati cred ca firma la care lucreaza va efectua noi angajari anul acesta si doar 6% se asteapta la o crestere salariala .

"Vestea buna este ca doar 25% dintre angajatori preconizeaza pentru 2011 noi disponibilizari si, dimpotriva, 40 % dintre companiile chestionate anunta ca isi vor largi echipa", se arata in raportul Myjob, citat de Realitatea.net.

Sondajul, realizat online la nivel national in luna ianuarie 2011, este rezultatul raspunsurilor date de 4.348 de respondenti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea