Cariera

#cariera # lucru de acasa #sfaturi cariera #greseli cariera

4 lucruri pe care sa nu le faci atunci cand lucrezi de acasa

A devenit tot mai des intalnita varianta lucrului de acasa. Pentru a face economie, companiile prefera sa angajeze colaboratori. Daca te afli intr-o astfel de situatie, afla ca, fara sa iti dai seama, poti face o serie de greseli.

1. Nu sari peste prezentari

Familiarizeaza-te cu colegii cu care lucrezi de la distanta, pentru a nu parea niste straini. In plus, o astfel de legatura este benefica. Asadar, conectati-va prin intermediul emailului sau al retelelor de socializare si va veti cunoaste mai bine.

2. Evita gafele culturale

Atunci cand lucrezi cu colegi din alte tari, ai putea parea nedumerit cu privire la modul lor de comunicare sau la obiceiurile pe care le au. Inainte de a incepe o astfel de colaborare, familiarizeaza-te putin cu cultura si cu traditiile viitorilor colegi.

3. Nu fi un angajat fantoma

Daca te vezi rar cu seful sau cu colegii, ai grija ca ei sa nu te uite. Ofera-le constant informatii despre activitatea ta si cere mereu feed-back pentru a fi sigur ca esti "auzit".

4. Nu deveni un obstacol

Colegii cu care nu te vezi zi de zi pot incepe sa puna la indoiala abilitatile tale. Daca, spre exemplu, stii ca vei intarzia cu predarea unor materiale, anunta din timp asta pentru a nu arunca asupra ta o urma de indoiala.

Sursa foto: jobsearch.about.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea