Cariera

#adaptare #nou sef #comunicare sef #relatie sef

3 moduri de a te intelege bine cu noul tau sef

Tocmai ai aflat ca vei avea un sef nou si nu stii cum sa te comporti pentru a intra in gratiile acestuia? Nu e cazul sa te agiti prea mult. O atitudine naturala si un comportament decent te vor ajuta sa intri rapid in atentia noului tau sef. Iata ce trebuie sa faci.

1. Nu judeca inainte de cunoaste

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci in momentul in care in companie apare un nou sef este sa nu incerci sa faci judecati inainte de a cunoaste persoana in cauza. Vorbele tale ar putea ajunge la urechile acestuia, iar relatia voastra sa debuteze prost din start.

2. Comunicarea, cheia succesului

Daca vrei sa ai o relatie perfecta cu seful tau, comunica-i de la inceput asteptarile tale. De asemenea, intereseaza-te si care sunt noile sale cerinte si ce asteapta el de la angajati.

3. Adapteaza-te noilor cerinte

Un sef nou vine cu siguranta cu noi idei si schimbari. Nu incerca sa te impotrivesti modificarilor pe care acesta le aduce in sistem. Invata sa te adaptezi cerintelor sale si nu critica niciodata ceea ce face.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea