Cariera

#job #cariera #locuri de munca #cum iti recapeti jobul

3 metode care te ajuta sa iti recapeti vechiul job

Daca ai renuntat la un job care iti placea foarte mult si nu ti-ai gasit niciunul care sa fie pe placul tau, poti apela la cateva metode care te pot ajuta sa refaci relatia cu fostii sefi si sa ii convingi ca merita sa te aiba in vedere in cazul unor viitoare angajari. Iata cateva motive pe care le poti invoca fostului angajator si care te pot ajuta sa iti recapeti vechiul job:


1. Invoca experienta

Unul dintre argumentele forte pe care le poti folosi pentru a-l convinge pe fostul tau angajator este experienta. Angajatorul va prefera cu siguranta un om cu care nu trebuie sa o ia de la zero sau sa treaca prin perioade de training.


2. Foloseste-te de contacte

Un alt avantaj pe care il poti avea sunt contactele pe care le ai deja stabilite. Pentru un angajator este foarte important ca persoana pe care o recruteaza sa se inteleaga bine cu clientii sau patenerii de business.


3. Cere un salariu mai mic

In cazul in care vrei sa te reintorci la vechiul job trebuie sa tii cont de faptul ca nu mai poti avea aceleasi pretentii salariale ca in trecut, mai ales daca a fost vorba de o demisie nu tocmai linistita. De aceasta data tu ai nevoie de angajator, asa ca este bine sa ceri la inceput un salariu mai mic. Pe parcurs, lucrurile se pot schimba.

Sursa foto: modista.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea