Cariera

#locuri de munca #Jurisconsult #fasonator mecanic #spanuitor confectii

3 joburi de care nu ai auzit, dar sunt la mare cautare

Ofertele de joburi sunt extrem de diversificate, iar piata muncii evolueaza rapid, si noi locuri de munca la care nu te-ai gandit vreodata isi fac aparitia, unele dintre ele fiind la mare cautare. Iata cateva dintre acestea.

1 Spanuitor confectii

Profesia de spanuitor confectii face parte din categoria operatori instalatii, masini si asamblori de masini, echipamente si alte produse din nomenclator la Clasificarea Ocupatiilor din Romania (COR).

Calificarea pentru acest job se dobandeste in licee de specialitate sau scoli profesionale si implica cunostinte asupra functionarii sistemelor de comanda a masinilor si instalatiilor.

2 Fasonator mecanic

Fasonatorul mecanic face parte din categoria de lucratori forestieri si este cunoscuta si sub numele de drujbist. Fasonatorii mecanici se ocupa cu intretinerea exploatarilor forestiere, stabilirea si marcarea arborilor de taiat si estimarea volumului de lemn si taierea arborilor.

3 Jurisconsult

Jurisconcultul este un specialist in stiintele juridice, care ofera consultanta in problemele dificile de drept.

Persoanele din acest domeniu efectueaza cercetari asupra problemelor de drept, redacteaza proiecte de acte normative, acorda consultatii juridice, pledeaza sau sustin procese in fata instantelor judecatoresti.

Sursa foto: www.newsbucovina.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea