Cariera

#cv #strategie #interviu angajare #abgajator #intrebari-cheie

3 intrebari-cheie pe care le poti adresa angajatorului

Daca ai un CV bine pus la punct si o experienta vasta in domeniul in care vrei sa te profesezi, poti sa aplici o noua strategie la interviul de angajare: dialogul mai agresiv cu angajatorii, potrivit unui nou studiu realizat de site-ul recruiter.com.

Specialistii in resurse umane sustin ca un candidat cu un CV foarte bun se poate diferentia de ceilalti pretendenti pentru un post vacant daca pune cateva intrebari-cheie. Iata care sunt acestea:

1 De ce ar trebui sa renunt la vechiul loc de munca pentru a lucra in compania dumneavoastra?

Aceasta intrebare ii va starni curiozitatea angajatorului si ii va arata acestuia ca are in fata un candidat bine pregatit profesional, care isi cunoaste valoarea.

2 Care sunt prioritatile jobului in urmatoarele 12 luni?

Daca ii adresezi angajatorului aceasta intrebare, ii vei arata ca ai o perspectiva pe termen lung in ceea ce priveste noul job si esti interesat/a de strategia si prioritatile companiei.

3 De ce va place sa lucrati in aceasta companie?

Aceasta intrebare te-ar putea ajuta sa afli daca merita cu adevarat sa lucrezi in acea companie si daca recrutorul nu joaca doar un rol in fata ta.

Sursa foto: incont.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea