Vacante & Calatorii

#destinatii aprilie #vacanta aprilie

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Destinatii cu vreme buna de hoinarit prin lume in aprilie

Pentru a-ti incarca bateriile cu acea energie solara puternica de vara, trebuie sa-ti faci bagajele pentru destinatii mai indepartate daca tii cu tot din dinadinsul sa ai o vacanta cu mare si soare.

De pe lista destinatiilor cu vreme buna de hoinarit in cea de-a doua luna de primavara nu lipsesc Caraibe, insulele Capului Verde, Florida sau Thailanda.

Dupa atat de mult frig, nori si ceata, soarele de aprilie apare cu mai multa putere pe tot mai multe dintre “ulitele” Europei. Daca nu mai poti astepta anotimpul estival, poti alege pentru aprilie destinatii de vacanta caldute precum Andaluzia (Spania), Algarve ( Portugalia), Cipru sau Antalya (Turcia) si sa nu uit de insulele Canare ( Spania).

Unde e vremea buna pentru vacante exotice in luna aprilie

Cuba este o destinatie buna de vizitat aprilie, ultima luna din sezonul uscat in aceasta destinatie exotica din Caraibi. Sezonul uscat dureaza in Cuba din noiembrie pana in aprilie inclusiv, insa acesta coincide si cu cele mai mari preturi, pentru ca nimeni nu vrea sa lase vremea sa-i strice vacanta. Oricum, apa marii care spala țarmul Cubei are peste 25 ° C tot timpul anului. In luna aprilie, temperatura medie zilnica in Varadero, una dintre statiunile celebre din Cuba, este de 30 ° C, cea nocturna de 20 ° C, sunt posibile cinci zile cu ploaie care pot aduce 64 mm de precipitații. In Havana, temperatura medie zilnica este de 30 ° C, sunt sanse sa ploua cinci zile in aprilie, dar oricum ploile sunt trecatoare.
O alta destinatie deosebita cu iesire la Marea Caraibilor este Republica Dominicana.

Descopera si alte destinatii pentru luna aprilie din Asia, Africa si America de Nord.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Carmen Neacsu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea