Vacante & Calatorii

#cele mai bune hoteluri Romania #cele mai bune hoteluri Europa #cele mai bune hoteluri din lume

Expert Acasa.ro, Carmen Neacsu: Cele mai bune hoteluri din lume, din Europa si din Romania

Cel mai bun hotel din lume este gazduit de un palat din India, dar in top 10 mondial sunt si doua hoteluri din Europa, respectiv din Italia si Grecia. Jumatate din hotelurile din top 10 cele mai apreciate hoteluri din Romania sunt din Bucuresti, doua fiind din Targu Mures si cate unul din Brasov, Constanta (Mamaia) si Iasi.

Clasamentele celor mai apreciate hoteluri de lux (4 si 5 stele) din lume si din Europa au fost date publicitatii de TripAdvisor.com. Multe din cele votate ca fiind cele mai bune hoteluri din Romania au mai fost prezente in clasamentul TripAdvisor si anul trecut.


Top 10 mondial al celor mai cele mai bune hoteluri din lume este dominat de o unitate din India, un adevarat palat demn de moguli care le ofera oaspetilor experiente “de trait o data in viata”. De fapt, cel mai bun hotel din lume chiar este un palat, fiind una dintre cele mai mari resedinte private din lume. Umaid Bhawan Palace din Jodhpur a fost construit intre 1928 și 1943 pentru Umaid Singh, Maharajahul Jodhpurului din perioada 1918-1947. In prezent, o parte a palatului este gestionata de grupul hotelier Taj. Situat in mijlocul a 26 de acri de gradini luxuriante, hotelul are 64 de camere și apartamente deosebit de luxoase decorate in stil Art Deco.

Descopera aici topul celor mai bune hoteluri din lume in 2016, din Europa si din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Carmen Neacsu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea