Poze bomboane Ferrero Rocher

Iata cele mai relevante poze despre bomboane Ferrero Rocher de pe acasa.ro

Cele mai citite despre bomboane Ferrero Rocher

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Cum sa fii un turist de admirat

Iti amintesti cum ai privit in vacanta acele persoane galagioase, care faceau scandal din orice? Ai evitat sa te asezi la masa langa un grup de turisti lipsiti de maniere? Daca ai avut astfel de experiente, stii cat de important este sa faci o impresie buna in tara in care mergi.

Arsurile la stomac, o durere ascunsa

Arsurile la stomac sunt adesea descrise ca o „durere vie” care se situeaza sub stern sau popular zis in capul pieptului.

Cele mai noi despre bomboane Ferrero Rocher

3 idei de activitati in aer liber pentru toata familia

Pentru ca ne aflam deja in sezonul cald, este vremea activitatilor de exterior ce pot fi realizate impreuna cu intreaga familie. In acest articol iti vom oferi cateva idei practice care sa va incante pe toti si cateva sfaturi si recomandari utile pentru a realiza pregatirile necesare. Citeste in continuare pentru a afla ce iti propunem.

ALERTA ALIMENTARA! Oua de ciocolata cu Salmonella si in Romania! Mai multe produse retrase de la raft

Cu doar doua saptamani inainte de Paste, cele mai cumparate produse, destinate copiilor, au fost retrase de la raft, deoarece exista suspiciunea ca ar fi contaminate cu Salmonella. Printre acestea se numara oua de ciocolata, dar si alte sortimente de ciocolata.

Mihaela Bilic: Ghidul aditivilor alimentari. Care este rolul fiecaruia si de care trebuie sa te feresti

De aditivii alimentari a auzit toata lumea. Mai desc cunoscuti ca E-uri, acestia sunt prezenti in cele mai multe alimente preparate sau semipreparate din comert, dar mai ales in cele procesate. Ii gasim la toate pasurile de la mezeluri, la dulciuri si pana la produse de panificatie. Stii insa ce reprezinta fiecare dintre acesta sau care sunt cei mai periculosi?