Boli

#zeolit #Zeolit Spectrum

Zeolit Spectrum fabricat in Austria, singurul produs cu zeolit avizat pentru consum intern

Nu mai putin de 90% dintre cele mai comune afectiuni sunt cauzate de prezenta toxinelor si a metalelor grele in organism. Afectiunile gastrice, la nivelul sistemului osos si chiar cerebral sunt determinate, de cele mai multe ori, de substantele chimice pe care le ingeram in organismul nostru. Ele se afla pretutindeni, atat in alimentele tratate chimic (inclusiv fructe si legume din comert), cat si in apa sau aer.

 

Vestea buna este ca exista solutii: cu Zeolit Spectrum, singurul produs natural cu zeolit certificat pentru administrarea interna, poti incepe imediat o cura de detoxifiere, care sa iti aduca rezultate excelente pentru sanatate.

De ce sa urmezi o cura cu acest produs premium

Cura de detoxifiere este necesara in viata fiecarei persoane expusa la conditiile zilnice de mediu. Incepand de la plouarea aerului, si pana la consumul alimentelor procesate din supermarketuri, toxinele pe care le ingeram se afla pretutindeni si sunt daunatoare organismului. Corpul are nevoie, constant, de detoxifiere pentru a se mentine plin de vitalitate. Produsul premium de detoxifiere cu zeolit, singurul avizat in tara pentru consumul intern, este o solutie extrem de sigura si de eficienta pentru a scapa de toxine. Asadar, iti recomandam sa urmezi imediat o cura cu Zeolit Spectrum, din cele putin 2 motive foarte importante:

1. De departe, este cel mai eficient produs pentru detoxifiere

Exista nenumarate variante pentru a scapa de toxinele si metalele grele din organsimul tau, dar nu toate au rezultate dovedite. Producatorul austriac al acestui produs premium a investit 15 ani in cercetare, in parteneriat cu cele mai mari universitati din Europa si din lume, astfel incat sa gaseasca solutia optima. Chiar si in prezent, oamenii de stiinta din 5 universitati europene colaboreaza cu firma producatoare, pentru a monitoriza constant rezultatele acestui tratament naturist si a-i largi aria de aplicabilitate. In timp, rezultatele au fost dovedite pe o plaja larga de pacienti sau in preventie. Este un adevarat succes.

2. Rezultatele obtinute se mentin pe termen lung

Acest produs natural nu face promisiuni pe care nu le poate respecta. Nu exista artificii de marketing sau exagerari in descrierea tratamentului cu zeolit, pentru ca totul are la baza cifre si rezultate dovedite. O cura dureaza intre 3 si 6 luni. Persoanele care opteaza pentru cura de detoxifiere de 6 luni, trebuie sa faca o pauza dupa primele 3 luni. Odata ce a trecut prima etapa a curei, respectiv cele 3 luni, este indicat sa mergi la medic pentru a monitoriza toate rezultatele obtinute. Cu alte cuvinte, nu vorbim despre o pilula minune, ci despre un tratament care are la baza cercetari amanuntite si colaborarea cu medicii specialisti.

Promotia toamnei: Zeolit Spectrum la pachet promotional

Acum poti cumpara acest produs natural premium la un pret mult mai avantajos. Exista, chiar in acest moment, pachete promotionale ce contin 2 sau 3 flacoane, la un cost mai scazut. Se comanda online, simplu si rapid, de pe website-ul producatorului. Pe aceeasi platforma web, vei gasi raspunsuri la cele mai frecvente intrebari, si informatii despre mineralul natural care schimba vieti.

Reseteaza-ti organismul si vino in sprijinul corpului tau cu un produs care il va ajuta sa se curete complet, cu rezultate pe termen lung. Acest produs cu zeolit este singurul avizat pentru consumul intern, in acord cu Directiva 93/ 42/CEE.

Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului