Boli

#remedii acnee #tratare acnee #acnee

Vine vara! Cum prevenim si tratam acneea?

Vara este un anotimp in care acneea este poate cel mai mare dusman al celor predispusi la astfel de probleme. Urmele lasate de aceste eruptii duc la aparitia cicatricilor.

Acneea poate fi tratata si prevenita daca esti atent sa folosesti produse speciale pentru aceasta afectiune a tenului. Problemele cu tenul nu sunt doar probleme din perioada pubertatii sau a adolescentei. Anumite persoane se confrunta cu astfel de probleme chiar si la maturitate, iar lupta cu leziuni ale pielii de acest gen se poate transforma intr-un cosmar daca nu tratezi corect problema.

Pentru a reusi sa ai un ten curat, desi esti predispus la acnee e nevoie de un tratament, cu produse specifice care au substante cu proprietati de curatare. Totusi, intr-o piata de desfacere cu atat de multe produse cosmetice, cum reusesti sa le alegi pe cele care au cele mai bune rezultate.

Cum previi acneea

Pentru a nu te confrunta cu acneea este foarte important sa incerci sa o previi. Pentru acest lucru ai nevoie de un serum anti-acnee Mario Badescu. Acesta este un gel pe baza de acid salicilic si se aplica usor, intr-un strat subtire, o singura data, peste zona afectata. Este bine de stiut ca nu irita pielea sau tenul si poate fi folosit chiar daca acneea a erupt. Printre ingredientele acestui serum se numara apa deionizata, glicerina sau extractul de cimbru.

Cum tratezi acneea

Totusi, daca ai avut ghinion si acneea a erupt pana sa incepi un tratament de prevenire, este necesar sa treci la un alt tip de ingrijire. In aceasta etapa poti folosi tratamentul facial Mario Badescu acne facial cleanser. Datorita formulei pe baza de acid salicilic, acest produs exfoliaza si curata tenul in profunzime. In componenta sa se gasesc aloe vera si musetel, care ajuta la calmarea iritatiilor tenului, iar tratamentul are cel mai bun efect daca este utilizat de doua ori pe zi. Modul de folosire este unul foarte simplu. Se maseaza zona afectata, evitand contactul cu ochii, dupa care fata se clateste cu apa calduta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului