Boli

#Elveto Dent #dentist #cabinet stomatologic

Urgente stomatologice a caror rezolvare o puteti gasi la Elveto Dent, clinica de stomatologie Bucuresti

Elveto Dent este una dintre clinicile stomatologice de performanta din Bucuresti, dat fiind profesionalismul medicilor specialisti care isi desfasoara activitatea aici. La aceasta clinica puteti merge din numeroase motive, insa si pentru urgente stomatologice non stop Obor. Urgentele dentare precum o durere intensa si brusc aparuta in gura sau la nivelul dintilor, derivate dintr-o boala a gurii, maxilarului sau a fetei, a unui impact, sau ca urmare a unui tratament dentar, necesita o atentie imediata. In astfel de situatii se merge imediat la un dentist capabil sa faca un diagnostic corect si sa aplice tratamentul cel mai adecvat pentru durere. Ulterior, acesta trebuie sa informeze si sa ofere solutia optima pentru eradicarea bolii. De asemenea, in cazul in care va este necesara o extractie masea de minte sector 2, in apropiere de locuinta si in regim de urgenta, clinica Elveto Dent este locul in care trebuie sa ajungeti.

Pentru a intelege si mai bine cazurile in care puteti merge de urgenta la clinica stomatologica sector 2, le vom prezenta in cele ce urmeaza, cu precizarea ca o persoana care simte durere severa in zona orala, disconfort atunci cand mananca sau bea bauturi calde sau reci, in caz de sangerare, este lovit sau detecteaza o umflare considerabila in acea zona, trebuie sa mearga imediat la dentist. Aceste simptome apar atunci cand exista urmatoarele conditii:

  • infectii dentare: pulpita, o inflamatie foarte dureroasa; infectie periapicala sau periapicala (abces dentar); o infectie a tesutului moale, care acopera coroana molarilor si produce durere si umflaturi; gingivita acuta, infectii bacteriene la nivelul gingiilor, ce cauzeaza inflamatie si uneori sangerare;
  • afte: ulceratii sau rani care apar pe tesutul mucoasei care captuseste interiorul (obrajii interiori, baza gingiilor, palatului moale, limba si interiorul gurii) gurii. Ele au un aspect alb si de multe ori sunt foarte dureroase. Nu sunt contagioase, dar recurente. Originea acestora este virala, astfel incat dispar de la sine in cateva zile dupa aparitie. Cu toate acestea, in cazul in care durerea provocata este foarte intensa, va fi necesar sa mergeti la dentist;
  • stomatita: este o inflamatie a mucoasei oricarei dintre structurile de baza ale gurii: obraji, gingii, limba, buze. Acesta poate fi provocata de lipsa igienii orale, lipsa proteinelor ​​din dieta sau un prost montaj al protezelor. Exista, de asemenea, un tip de origine virala. In cazul in care provoaca durere severa, medicul stomatolog poate administra un tratament de urgenta pentru calmare.
  • fractura dentara: poate fi provocata de o lovitura in zona gurii;
  • sangerare post-extractie;
  • complicatiile tratamentului cu proteze sau ortodontie;
  • luxatie mandibulara.

In concluzie, retinem ca Elveto Dent, clinica de stomatologie Bucuresti, are o echipa de profesionisti, instruiti sa se ocupe de orice urgenta in mod eficient. Clinica are, de asemenea, echipament medical inovator: cele mai noi tehnologii care sa ajute pacientul sa obtina rezultate optime. Mai multe informatii cu privire la serviciile Elveto Dent puteti vedea aici: elveto-dent.ro.

Publicitate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare